Hjem » De beste restaurantene i Sopot

De beste restaurantene i Sopot

av Anne K
0 kommentar

Hvilke er de beste spisestedene i Sopot?

Sopot har mange restauranter å velge mellom. Her finner du alt fra kjeder som McDonalds og KFC til amerikansk inspirerte dinere og sjømat restauranter. Det bør være gode muligheter for å finne en eller flere favoritter her, det har i hvert fall vi gjort.

1
Modern Sopot

Som navnet tilsier er dette en trendy og moderne restaurant. Den har en perfekt plassering, helt innerst på moloen i Sopot, så får du ordnet et bord ved vinduet er utsikten upåklagelig. Restauranten er kjent for å kjøre en moderne twist på tradisjonelle retter, både polske og internasjonale. Menyen endrer seg i takt med hva som er best av sesongbaserte ingredienser. Selve restauranten er moderne og elegant og egner seg nok kanskje bedre for voksne enn barnefamilier. Den er et perfekt valg for deg som f.eks planlegger en koselig middag for to.

2
White Marlin

White Marlin ligger noen hundre meter fra torget / moloen og er vel egentlig like mye en beach bar som den er en restaurant (ihvertfall på dagtid). Kommer du på dagen kan du også finne deg en solseng på stranda. Resturanten i seg selv er ganske moderne og elegant og de spesialiserer seg på sjømat. Dette er nok (uten at vi har prøvd alle) den restauranten med de beste fiske og skalldyr rettene i Sopot. Her nyter du en middag og gode coctails med utsikt utover stranda og moloen.

3
Billys

Billys er et amerikansk inspirert diner konsept som først dukket opp i Gdansk (det finnes vel 4 Billys i Gdansk nå), og nå har de jaggu dukket opp i hovedgata i Sopot og. Stor og fin restaurant over 2 etasjer samt noe uteservering. Her finner du alt du kan tenke deg av amerikansk mat fra hamburger til ribs. God mat og som regel rask servering. Du får også gratis popcorn når du setter deg ned, perfekt når man er litt småsulten. De har også en god del gode coctails, så her er det noe for hele familien.

4
Phuket – Thai food og bar

Som navnet hinter til, her snakker vi thailandsk mat, noe de også er veldig gode på. Restauranten er kjent for å serverer autentisk thailandsk mat med spennende krydder og ferske ingredinser. På menyen finner du det meste, fra klassiske thairetter til unike vegetaralternativer. De har også en thailandsk inspirert bar med thai drinker og coctails.

5
Kulinarny Motyw

Kulinarny Motyw er en moderne restaurant som har etablert seg som et must-besøk for matentusiaster i Sopot. Restauranten tilbyr en kulinarisk opplevelse som kombinerer innovative retter med klassiske smaker. Menyen endres sesongmessig for å sikre bruk av de ferskeste og mest særegne lokale råvarene. Inne er atmosfæren elegant og samtidig intim, noe som gjør stedet perfekt for både romantiske kvelder og viktige forretningsmiddager. Kulinarny Motyw er kjent for sin eksepsjonelle kundeservice og sitt fokus på detaljer, noe som garanterer en minneverdig spiseopplevelse.

6
Moshi Moshi Sushi

Som du kanskje gjetter fra navnet, her serveres det Sushi (og ramen). Dette er uten tvil den beste sushi / japanske restauranten i Sopot og tilbyr et bredt utvalg av sushi, sashimi, maki, ramen og andre klassiske japanske retter. Restauranten er moderne og trendy med et autentisk japansk preg. Lokasjonen er også perfekt, Moshi finner du midt på torget med kort gå avstand til alt annet i Sopot.

7
Pelican

Pelican i Sopot er en velkjent restaurant kjent for sitt varierte og spennende kjøkken, som kombinerer elementer fra både det lokale polske og internasjonale matlandskapet. Dette spisestedet utmerker seg med sin avslappede, men likevel stilfulle atmosfære, og er et populært valg blant både lokalbefolkningen og turister. Menyen tilbyr et bredt spekter av retter, inkludert sjømat, kjøttretter og vegetariske alternativer, alle tilberedt med fokus på smak og kvalitet. Pelican er også kjent for sitt utvalg av fine viner og innovative cocktails, noe som gjør det til et flott sted for en aperitiff eller en avslappende kveld med venner. Med sitt vennlige personale og en hyggelig stemning, er Pelican et ideelt valg for et deilig måltid i Sopot.

8
Śliwka w Kompot

Dette er nok et sted vi nordmenn (meg inkudert) ikke skjønner så all verdens mye av. Du kommer til å se lange køer utenfor dette stedet nær sagt døget rundt, og de serverer ting de fleste av oss i Norge ikke har hørt. Restauranten, med et navn som kan oversettes til “plomme i kompott”, har en uortodoks tilnærming til mat. Menyen er basert på det polske kjøkkenet men med en moderne twist og de er kjent for å sine hjemmelagde retter og desserter. Det er spesielt kompottene, derav navnet, som tiltrekker seg de store folkemengdene.

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?