Hjem » Hard Rock Cafe i Gdansk

Hard Rock Cafe i Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Hard Rock Cafe i Gdansk er en av de mest populære destinasjonene i Gdanske, både blant lokale innbyggere og turister. Dette er et sted de fleste kjenner til. Her man nyte amerikansk mat og gode cocktails og samtidig få en unik musikkopplevelse. Plasseringen er også perfekt og nesten umulig å unngå da du finner Hard Rock midt i hoved gata (Dlugi Targ). På sommeren kan de også friste med en stort uteserveringen midt i hovedgata.

Meny

Meny: Hard Rock Cafe er kjent for sin varierte meny som inkluderer klassiske amerikanske retter og internasjonale favoritter. Du kan forvente å finne saftige burgere, sprø nachos, grillede kyllingretter, saftige ribbeina, og mye mer. En signaturrett på menyen er den berømte “Legendary Burger,”. Her får du en stor, smakfull burger toppet med friske grønnsaker og servert med sprø pommes frites.

I tillegg til de deilige hovedrettene, tilbyr Hard Rock Cafe også en rekke forfriskende drikker. Prøv f.eks håndlagde cocktails og alkoholfrie alternativer. For de som er interessert i å prøve lokale øl eller internasjonale brygg, er det også et bredt utvalg av drikkevarer tilgjengelig.

Priser

Prisene på Hard Rock Cafe i Gdansk kan variere avhengig av hva du bestiller, men generelt sett kan du forvente at prisene ligger i den øvre middels prisklassen. Dette er med andre ord et av de dyrere stedene å spise i Gdansk. Det er også verdt å merke seg at Hard Rock Cafe ofte har spesialtilbud og kampanjer, så det kan være lurt å sjekke deres nettside eller kontakte dem for oppdatert informasjon om priser.

Åpningstider

Hard Rock Cafe i Gdansk har åpent på hverdager fra 11-23 mandag til torsdag, 10-24 på fredag og lørdag samt 10-23 på søndager. Imidlertid kan åpningstidene variere avhengig av sesongen og spesielle arrangementer som kan finne sted. Sjekk alltid deres offisielle nettside eller kontakte dem for oppdatert informasjon om åpningstider før du besøker.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?