Hjem » Shopping Gdansk

Shopping Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Hvor skal du shoppe i Gdansk?

Gdansk og Sopot er to av Polens mest besøkte turistdestinasjoner, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Disse byene har alt fra vakre strender og historiske landemerker til fantastiske shoppingmuligheter. Dette er en oversikt over de beste kjøpesentrene og butikkene i området, inkludert det nye og trendy Forum Gdansk.

Skal du reise til Gdansk?

Driver du å planlegger en tur til Gdansk så har vi alt du trenger. Nedenfor finner du de beste hotellene og utfluktene i området!

De beste hotellene i Gdansk

  1. Hilton Gdansk (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  2. Puro Gdansk (Perfekt plassering og stilig design )
  3. Radisson Blue Gdansk Luksus midt i gågata

🚗 Trenger du transport fra flyplassen? Reis i stil med privatsjåfør (overraskende billig) Turen booker du her!

De beste utfluktene i Gdansk

  1. Dra på skytebanen (anbefales) (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  2. Båttur ned elven (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  3. Opplev Gdansk med guidet tur (Vi elsker takterrassen på hotellet )

Galeria Bałtycka

La oss starte med Galeria Bałtycka i Gdansk. Dette kjøpesenteret er en av de største i regionen, med over 200 butikker og restauranter. Her finner du alt fra internasjonale kjeder som H&M og Zara til lokale merker og designerbutikker. Det er også en matbutikk, apotek og et kino. Galeria Bałtycka er definitivt et sted du kan tilbringe hele dagen, og det er alltid nye tilbud og kampanjer som gir deg mulighet til å spare noen zloty.

Et annet populært kjøpesenter i Gdansk er Madison Shopping Gallery. Dette stedet er litt mindre enn Galeria Bałtycka, men det har fortsatt en imponerende samling av butikker og restauranter. Madison er kjent for å ha noen av de beste motemerker i byen, og det er også en stor matbutikk hvis du trenger å handle matvarer. Hvis du vil ha en pause fra shoppingen, kan du ta en kaffe på Starbucks eller prøve noen polske spesialiteter på en av de lokale restaurantene.

Men det er ikke bare kjøpesentre som tilbyr fantastisk shopping i Gdansk og Sopot. Hvis du vil oppleve det lokale markedet, så er det verdt å besøke Hala Targowa i Gdansk. Dette stedet har eksistert i over 100 år, og det er fortsatt et populært sted å handle fersk frukt, grønnsaker og kjøtt. Du kan også finne klær, suvenirer og andre varer her. Hala Targowa er definitivt et autentisk polsk marked, og det er en opplevelse i seg selv å utforske de ulike bodene og prute om prisen.

Forum Gdansk

Skal du virkelig shoppe er det Forum som gjelder. Her kan du lett tilbringe en dag (eller flere) uten å få beskøkt alt som finnes av butikker. Forum Gdansk ble åpnet i 2019 og er en av (om ikke den) mest populære shoppe destinasjonen i Gdansk. Kjøpesenteret har over 200 butikker, restauranter og kafeer, og det er en perfekt blanding av high-end og rimelige butikker. Du kan finne alt fra luksusmerker som Louis Vuitton og Gucci til mer rimelige kjeder som Zara og H&M. Det er også en matavdeling med ulike spisesteder og kafeer, og en kino som viser de nyeste filmene. Forum Gdansk er virkelig et moderne kjøpesenter som har alt du kan ønske deg.

Men shopping i Gdansk og Sopot handler ikke bare om kjøpesentre og markeder. Hvis du vil oppleve det lokale mote- og designmiljøet, så er det verdt å besøke noen av de mindre butikkene og studioene rundt om i byene.

Åpningstider: Mandag til lørdag fra 09:00 – 21:00 – Søndager er selve senteret åpent men alle butikker (foruten food court og kinoen) er stengt.

Marta Ruta

En annen butikk som er verdt å besøke, er Marta Ruta i Sopot. Denne butikken har et utvalg av håndlagde smykker og tilbehør, og du kan også få skreddersydde klær og vesker etter dine egne mål. Marta Ruta er en ekte kunstner, og hennes kreasjoner er virkelig vakre og unike.

Designer Factory Outlet Gdansk

Hvis du vil ha noe litt mer moderne, så er factory Outlet i Gdansk et bra alternativ. Dette stedet tilbyr rabatter på klær og tilbehør fra kjente merker.. Det kan være mye folk her på helger og ferier, men hvis du er ute etter å spare noen penger på dine favorittklær, så er det verdt å besøkeactory Outlet.

Centrum Wina

En annen butikk som er verdt å nevne, er Centrum Wina i Gdansk. Dette stedet er en vinbutikk som har et utrolig utvalg av polske og internasjonale viner. Hvis du er en vinelsker, så vil du definitivt finne noe du liker her. Butikken tilbyr også smaksprøver og arrangementer hvor du kan lære mer om ulike typer vin og hvordan de blir produsert.

Til slutt, hvis du er ute etter å kjøpe suvenirer og gaver å ta med hjem, så er det mange butikker i Gdansk og Sopot som tilbyr polske håndverksprodukter og suvenirer. En av disse butikkene er Stary Browar i Gdansk. Dette stedet har en imponerende samling av polske håndverksprodukter, inkludert keramikk, smykker og trevarer. Hvis du vil ta med deg noe autentisk polsk hjem, så er dette stedet å gå til.

Alt i alt, Gdansk og Sopot har noe for enhver smak når det kommer til shoppingmuligheter. Fra de største kjøpesentrene til lokale butikker og markeder, tilbyr disse byene alt du kan ønske deg. Hvis du er ute etter å shoppe deg til en ny garderobe, eller bare vil ta med deg noen unike suvenirer hjem, så vil du definitivt finne det du leter etter i Gdansk og Sopot. Skal du shoppe mye trenger du også et stort hotellrom, se oversikten vår over hotell gdansk og hotell sopot.

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?