Hjem » Hotell Sopot – de beste hotellene i Sopot

Hotell Sopot – de beste hotellene i Sopot

av admin
0 kommentar

Rundt 30 minutter med taxi fra Gdansk finner du sandstrand så langt øyet kan se og den lengste tre brygga i Europa. Dette er en liten by sammenlignet med Gdansk men vel verdt å besøke spesielt i sommermånedene. Sopot er velkjent for flotte hoteller og spa anlegg og på sommeren har mange av hotellene egne områder på stranda med strandsenger, barer etc. Det er et godt utvalg hoteller å velge mellom, fra overdådig luksushotell i klassisk stil til nyere hoteller i litt mer moderne stil.

1.Sofitel Grand Hotel

Elsker du 5 stjerners hotell og klassisk luksus vil du elske Grand hotel i Sopot. Dette er et nydelig hotell som sto ferdig i 1927, men selv om stilen er beholdt er det pusset opp flere ganger underveis. Ved sin åpning i 1927 ble det beskrevet som det største og mest elegante hotell i Nord-Europa. Vi elsker dette hotellet med sin særegne stil og fantastiske plassering og bor her gjerne sommer som vinter. Sørg for å bestille et hotellrom med utsikt over hagen og sjøen om du har mulighet til det, utsikten er verdt noen kroner ekstra. Hotellet har også en egen spa avdeling kalt Grand Spa samt eget casino i “kjelleren” med egen inngang.

2. Sheraton Sopot Hotell

Ved siden av Grand hotel finner du Sheraton et annet 5 stjerners hotell i Sopot. Sheraton er et mye nyere hotell, fra 2008, og er bare barnet å regne sånn sett ift Sheraton. Dette er også et luksushotell men i en litt annen og mer moderne stil enn Grand, så som den klassiske 20-30talls luksusen ikke er helt din stil anbefaler vi å heller teste ut Sheraton. Hotellet har den samme fantastiske plasseringen som Grand, nesten midt i sentrum og så nærme stranda som det er mulig å komme. Hotellet er også en den av Spa house så muligheten for å skjemme seg bort er gode.

3. Sopot Marriot Resort og Spa

Ønsker du litt roligere omgivelser enn hotell som er mer eller mindre midt i sentrum, da kan Marriot være et godt alternativ. Hotellet ligger litt utenfor sentrum men det er ikke mange minuttene å gå. Hotellet ligger 50m fra stranda og ligger i et koselig og innbydende område. Som de fleste andre hotellet i sopot med respekt for seg selv har også Marriot en spa avdeling og denne skal være den største i denne delen av Polen og er vel verdt et besøk. Hotellet har også fokus på god mat og drikke med fine dining i deres restaurant Mera Brasserie og coctails får du i Fox Lounge. Om ikke dette er nok har Marriot også to innendørsbasseng samt et fantastisk infinity basseng på taket med utsikt over stranda.

5. Radisson Blu Sopot

Rett bak Marriot og ca 250m fra stranda finner du Radisson hotellet i Sopot. Dette stedet er ganske nytt og ble bygget så sent som i 2020. Hotellet har 219 rom fordelt på alt fra enkeltrom til luksuriøse suiter og vi liker at de har to forskjellige interiør stiler på rommene, her kan du velge mellom art deco og modern chic, noe man ikke ser på så mange andre hoteller. Det er flere restauranter på området og hotellet har også en veldig populær takterrasse med mulighet for både mat og drikke.

Ønsker du heller bare å ta dagsturer til Sopot (ca 30min med taxi) så kan du bo i Gdansk. Se oversikten vår over hotell gdansk for de beste hotellene.

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?