Hjem » Hotell Gdansk – De 10 beste hotellene

Hotell Gdansk – De 10 beste hotellene

av Anne K
0 kommentar

Hvilke er de beste hotellene i Gdansk?

En av de tingene vi liker best er å bo på hotell. Hva er vel bedre enn et rom hvor noen andre vasker og rydder opp etter deg, romservice og digre hotellfrokoster med noe for absolutt alle. Som alle andre steder finner du både gode og mindre gode hotell også i Gdansk, derfor har vi laget en liten liste over de 10 beste hotellene i Gdansk, uansett pris. Hotell i Gdansk er generelt sett ganske rimelige, noe som gjør at det kan være verdt å bo litt bedre enn man vanligvis ville gjort. Vi har også laget en liste over våre favoritt hoteller, denne er litt annerledes enn listen under da den belager seg mer på våre personlige meninger. Gdansk sentrum er ikke det aller største så uansett hvor du bor er du mer eller mindre i nærheten av alt som er verdt å få med seg. Selve Gdansk har ca. 450000 innbyggere og mye av byen er restaurert til sin gamle stil etter andre verdenskrig, noe som gjør det til en av de mer unike stedene å besøke i Europa.

Skal du reise til Gdansk?

Driver du å planlegger en tur til Gdansk så har vi alt du trenger. Nedenfor finner du de beste hotellene og utfluktene i området!

De beste hotellene i Gdansk

  1. Hilton Gdansk (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  2. Puro Gdansk (Perfekt plassering og stilig design )
  3. Radisson Blue Gdansk Luksus midt i gågata

🚗 Trenger du transport fra flyplassen? Reis i stil med privatsjåfør (overraskende billig) Turen booker du her!

De beste utfluktene i Gdansk

  1. Dra på skytebanen (anbefales) (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  2. Båttur ned elven (Vi elsker takterrassen på hotellet )
  3. Opplev Gdansk med guidet tur (Vi elsker takterrassen på hotellet )

Granary island

Når vi besøker Gdansk bor vi som regel på et av hotellene på øya Granary, dette da vi liker alt øya har å by på av hoteller, restauranter og uteliv. Det betyr ikke nødvendigvis at dette er det beste stedet for alle så vi har laget en liten liste over andre hotell vi liker godt i området. Granary ligger helt nederst i gamlebyen og i motsatt ende finner du Gdansk største kjøpesenter, Forum, men hit går du på 15min og er vel verdt gåturen da det er mye å se på. Ønsker du en raskere tur hopper du bare på en av de mange el sparkesyklene som står overalt. Sjekk også ut guiden vår over spahotell – Spahotell Gdansk

Perfekt plassering rett ved elven

Det er vel få merkenavn innen hotell verdenen om er mer kjent enn Hilton og Hilton Gdansk er totalt sett det beste hotellet du finner i Gdansk. Dette er et luksuriøst hotell midt i hjertet av Gdansk og plassert helt inntil elven. Hotellet ble bygget i 2010 og kan tilby alt fra enkle rom til suiter. Idet du går inn i lobbyen på hotellet skjønner du hvorfor dette hotellet har et litt høyere prisnivå enn resten av hotellene i Gdansk. Vi anbefaler å booke et rom med utsikt over elven,det koster noen kroner ekstra men er absolutt verdt det. Det som gjør at vi gir Hilton førsteplassen er at hotellet er et av få med takterrasse med bar samt også basseng på taket (bassenget ligger innendørs men på sommeren åpnes store dører ut mot takterrassen. 

Nydelig utsikt fra Ink bar i 8 etasje på Puro

Nydelig designhotell nederst i Stare Miasto (gamlebyen) i Gdansk. Hotellet ligger midt i elva på øya Granary hvor du også finner et stort utvalg av restauranter, coctailbarer og utesteder. Hotellet er fra 2014 og lyser design fra lobbyen til rommmene. Designmøbler i lobbyen med store trebord, skinnmøbler og en bar gjør at det er et hyggelig sted å vente. Hotellet har også en fantastisk frokostbuffet og generelt sett veldig god mat. Vi anbefaler å booke en suite, da får du en perfekt rom med digert bad, eget toalettrom etc. Hotellet har også en fantastisk bar i toppetasjen men muligheter for å sitte ute på sommeren. Her finner du et par fantastiske bartendere som kan diske opp med det aller meste av drinker, fra deres egen kreasjoner til mer vanlige G&T og Mojitoer.

Bo midt i gamlebyen på Radisson Blu

Midt i gågata i gamlebyen i Gdansk finner du Radisson hotellet. Opprinnelig var dette en av de første lagerbygningene fra 1600 tallet men ble etterhvert gjort om til hotell. Dette var lenge det eneste luksushotellet i Gdansk og har den litt mer klassiske luksusfølelsen. Hotellet ble pusset opp i 2009 og omgjort til et 5 stjerners luksushotell .

Hotellet har totalt 134 rom og suiter, som alle er innredet i en elegant og moderne stil. Noen av suitene har også en fantastisk utsikt over gamlebyen og elven Motława.

Plasseringen på hotellet er fantastisk, i det øyeblikket du går ut av lobbyen er du midt i gamlebyen med kort avstand til alt fra sightseeing til barer, restauranter og kjøpesenter. 

Se den utsikten da..

Langs elven Motlawa på øya Granary, nederst i gamlebyen finner du Radisson Blu hotel and suites. Dette er et av de nyere hotellene i Gdansk det merker du fra du går inn døra. 

Dette luksushotellet er også et av de største i Gdansk med 341 rom fordelt på alt fra enkeltrom til suiter. Er det ikke nok med en standard suite kan du slå til på en President suite på 118kvm. Hotell fremstår som meget up to date og rommene er freshe og virker nye.

Qubus er et koselig hotell på bredden av elva Motlawa, nederst i gamlebyen i Gdansk. Hotellet ligger i et stille område av byen og har fin beliggenhet med gåavstand til det meste i Gdansk. Dette er et hotell som skiller seg litt ut i stil og arkitektur og fremstår som koselig og innbydende. Hotellet har 184 rom fordelt på alt fra enkeltrom til suiter, men vi anbefaler et rom med utsikt over elven. Utover det kan hotellet by på treningssenter og egen spa avdeling.

Kanskje litt dyrt med presiden suiten men se den utsikten da..

Midt i hjertet av Gdansk finner du Hanza hotell, et hotell med en lang og stolt historie helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Dette hotellet har nok den beste plasseringen i Gdansk der den ligger midt i gamlebyen og helt nede ved elven. Her har man prøvd å beholde litt av den gamle luksuriøse stilen og for deg som liker minimalistisk 2020 stil er nok ikke dette hotellet. Hanza kan tilby alt fra enkeltrom til suiter og alle rommene har tv, gratis wifi og alt annet man forbinder med et hotell i 2023.Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter med f.eks privat guide, historiske omvisninger etc. 

Dette er hotellet er bare noen år gammelt og ligger på Granary som ligger midt i elven Motlawa. Hotellet er nesten nytt og Radisson RED serien er hoteller med fokus på design og stil. Dette er et mindre hotell med bare 30 rom men hotellet har perfekt beliggenhet og ligger ved siden av noen av de beste restaurantene i byen. Bare 100m fra hotellet ligger også den nye broen over Granary som er et lite kunstverk i seg selv.

Dette hotellet er mer eller mindre kliss nytt og befinner seg også på øya Granary.

Koselig hotell midt i sentrum

IBB Hotel Gdańsk er et moderne hotell som ligger i hjertet av Gdańsk, en historisk by i Polen. Hotellet har en interessant historie som går tilbake til midten av det 19. århundre, da det ble bygget som en fabrikk for å produsere bomull.

i 2007 ble fabrikken omgjort til et hotell og vi liker godt denne blandingen av historie og moderne hotell, noe som er grunnen til at dette er et av favoritt hotellene i Gdansk. Hotellet er ganske stort med 130 rom og har også spa, badstue, treningsrom osv. Det er kort vei fra hotellet til alt Gdansk har å tilby av kultur og restauranter, hotellet er i tillegg av de billigere i Gdansk så det kan absolutt anbefales.

Greit å kunne gå hit etter mange timer vandring

Hotel Grano er et historisk hotell i Gdansk, Polen. Hotellet ligger i en renovert bygning fra 1700-tallet som en gang var et bryggeri. Hotellet har bevart mye av sin historiske sjarm, samtidig som det tilbyr de moderne fasiliteter og bekvemmeligheter man forventer fra et 4 stjerners hotell-

Hotel Grano har totalt 48 rom og suiter, som alle er smakfullt innredet og utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio og en elegant restaurant som serverer polske og internasjonale retter. På hotellet finner du også en koselig bar som er et flott sted å slappe av og nyte en drink etter en lang dag med sightseeing.

Hotellet ligger i hjertet av gamlebyen i Gdansk, med kort vei til mange av byens viktigste attraksjoner, inkludert Dlugi Targ, Mariacka Gate og Neptun-fontenen. Hotellet tilbyr også romservice, døgnåpen resepsjon.

Hvilke hotell i Gdansk har svømmebasseng?

Hilton, Grano, Hanza, Radisson Hotel & Suites har svømmebasseng. Hilton har på taket, de andre i underetasje gjenrne sammen med spa avdeling

Hvilke hotell i Gdansk har takterrasser?

Takterrasser er det ikke så mange av, men Hilton og Holiday inn har med åpent tak. Puro Gdansk har bar i øverste etasje men bare en liten del av baren er under åpent tak.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?