Hjem » Utesteder Gdansk – De beste utestedene

Utesteder Gdansk – De beste utestedene

av Anne K
0 kommentar

Hvilke utesteder er de beste i Gdansk?

Er du glad i uteliv vil du elske Gdansk. Dette er en by som kan tilby det meste, fra irske puber til fancy utesteder (samt en god del strippeklubber for de som våger seg inn på noen av de). Du finner mye å velge mellom og liker du ikke stedet du er på er det nok bare 100m å gå til neste sted. Vi har laget en liten liste over de stedene vi har vært mest på. Frister ikke disse finner ut sikkert 100 andre å teste ut. Sjekk også ut oversikten vår over de beste coctailbarene i Gdansk. 

Sassy Gdansk

På øya Granary nedest i gamlebyen finner du de beste restaurantene og hotellene i Gdansk og da finner du selvfølgelig også den beste nattklubben. Sassy ligger vis a vis Radisson Hotel & Suites og fra du går inn merker man at dette et sted sted som fokuserer på kvalitet. Heisen fra inngangen tar deg så opp til nest øverste etasje, følg trappene og vipps så er du inne på det beste utestedet i Gdansk. Stedet er egentlig bare en gigantisk takterrasse med utsikt over byen (taket er på om vinteren, av på sommeren). Midt i rommet finner du baren med bartendere som kan mixe de aller fleste drinker fra Vodka Redbull til Pornstar. Er dere en gjeng anbefaler vi å booke et VIP bord, det koster fra en 500PLN og da er det inkludert drikke for det samme som bordet koster. Start med et par flasker bobler eller en 3liter med Grey Goose, stedet har alt. Sassy er et litt mer high end sted enn de fleste andre i Gdansk. Det gjenspeiler seg i klientell og klesstil samt at snittalder er noe høyere enn på de flete andre steden. Stedet anbefales på det varmeste, vi har hatt og har det fortsatt utrolig gøy hver gang vi er innom.

Klub Miasto Aniołow

Dette er et av de mest populære utestedene i Gdansk og ligger mer enn mindre på elva Motlawa. Stedet er litt vanskelig å finne første gangen men om du vet det ligger på elva finner du det kjapt. Morsomt sted med mye folk i helgene og har en god blanding av lokale og turister. Det spilles det meste av musikk her, fra EDM til Hip Hop og det det er også karaoke her noen ganger i uka. Stedet har mye sittemuligheter og også egne vip område for de som vil virke litt mer eksklusive.

Tkacka Music Club

Om Sassy blir litt for fancy eller snittalderen litt for høy så drar man til Tkacka. Som mange andre steder i Gdansk er dette et kjellerlokale så vinduer er det dårlig men, men så er det ikke nødvendigvis pga utsikten man drar på nattklubb. Dette er nok et sted best likt av den litt yngre garde og besøkes av både lokale og turister. Her finner du alltid mye folk, bra musikk og knallgod stemning. Tkacka har også en god del VIP sofaer og booker du på forhånd skal du kunne få et vipgruppe til rundt 400PLN inkludert en flaske vodka og blandevann. 

The Parlament Music Club

Dette er et litt annerledes utested i Gdansk som har mer fokus på live musikk og dj opptredener. Klubben har eksistert i mange år og ligger i et som opprinnelig er en gammel kino, noe som gjør at stedet skiller seg litt ut fra mye annet i Gdansk. Sjekk facebooksidene for å se hva som skjer av konsertert etc, her kan det være alt fra lokale helter til internasjonale band så greit å vite før man drar.

Cooltura

Cooltura er et av de stedene som er vanskelig å beskrive og hvorvidt det egentlig er en nattklubb blir opp til hver enkelt å bestemme. Dette stedet besøkte vi første gangen når det lå på Granary og var et sært lite sted med god stemning og bra musikk. I takene hang det gamle torpedoer og oppblåsbare dukker og stolene var gamle fly og bilseter. Nå har de flyttet til større lokaler over 2 etasjer og selv om stedet og folkene er de samme er stemningen litt annerledes. Når det er sagt er det stort sett fest her hver eneste dag og ser du etter et sted som skiller seg litt ut er dette plassen. Her får du ingen fancy drinker men til gjengjeld er prisene lave.

Bunkier

Hva sier du til å feste i en bunker? Det høres kanskje ikke ut som det mest innbydende men denne bunkeren overrasker stort. Dette er et enormt utested over 5 etasjer med forskjellige barer og musikkstil i de forskjellige etasjene og man skal ha en sær musikksmak om man ikke finner noe man liker her. Som de de fleste andre klubber i Polen har også Bunkier en egen vip seksjon, men stedet skiller seg ut ved å ikke ha sofagrupper men saccosekk lignende møbler.

Cafe Absinthe

Lyst til å feste (dvs, vorse) med de lokale i Gdansk? Her får du after ski stemningen med dansing på bordet og full fest. Absinthe ble startet helt tilbake i 1995 og er en av de mest unike og sjarmerende barene i Gdansk. Stedet i seg selv kan kanskje ikke kalles et utested, men hvem bryr seg om det så lenge stemningen er riktig. Her er det folk nesten hver dag men det er fredager og lørdager det tar av. Vi anbefaler å komme litt tidligere på kvelden og skaffe seg et bord (de serverer også mat her) da stedet blir rimelig stappa utover kvelden. Absinthe ligger litt utenfor bykjernen, men når dere er ferdige her er det 10min å gå til alt annet av utesteder i Gdansk.

Hi-Fi High Five

Morsomt sted i Gdansk, dette kan vel heller ikke kalles et utested men er en populær musikkbar og platebutikk. Her finner du i tillegg til god musikk også god mat og drikke samt et digert utvalg av vinylplater, kassetter og cd’er. Noe vi liker godt er at Hi-Fi også har egne platespillere med høyttaler, så kjøp deg en drink og sett på noe du selv vil høre på. Som på Parlament har også Hi-Fi konserter og opptredener gjennom uka så vi anbefaler å sjekke ut facebook sidene deres for å se hva som skjer.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?