Hjem » Utestedene Cubano og Tkacka i Gdansk

Utestedene Cubano og Tkacka i Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Øverst i Gamlebyen / Dlugi Targ med adressen Tkacka 7/8 (derav navnet på utestedet), finner du disse to utestedene. Begge har nesten lik inngang med Tkacka har er ned til venstre og Cubano ned til høyre. Det går en haug med innkastere rundt i gaten, hør gjerne med de ift gratis inngang men skal du har bord så snakk med de som står ved inngangen eller inne på stedet. De fikser de beste bordene og de beste prisene. VIP bord koster fra en 1200,- , men daa er drikke for 1200,- inkludert og bordene har plass til 6-10 personer.

Tkacka 

Av de to stedene er dette min favoritt. Her er det nesten alltid god stemning og mye folk, men allikevel stort sett enkelt å skaffe seg et bord. Musikken bra og prisene er gode. Ikke forvent all verdens av fancy drinker, her går det i enkle ting som tar 10 sekunder å lage. Begge stedene ligger i kjelleren så det kan fort bli godt og varmt her. Klientellet er alt fra 20-50år, men de fleste er nærmere 20 enn 50. Fin blanding av lokale og turister men overvekten er på turister, så bli ikke overrasket om du hører det blir snakket norsk rundt deg.

Cubano 

Veldig likt som Tkacka, ned en trapp og inn i et kjellerlokale. Lokalet er muligens litt større enn nabolokalet, men utover det er det ganske likt oppsett. Musikken er variert men de prøver å holde seg litt mer mot latinske toner (derav navnet). VIP bord etc er samme opplegg. Det er litt mer dansegulv her og litt mer muligheter for dansing, så om det er på ønskelisten er det vel verdt å svippe innom en tur og sjekke det ut.

Avslutning

Er det en ting du du kan gjøre i Gdansk er det å dra på byen. Tkacka og Cubano er to av de bedre utestedene i Gdansk og jeg ville anbefalt å teste de ut. Er du på jakt etter noe litt mer classy så test ut Sassy.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?