Hjem » Sassy Gdansk

Sassy Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Skal du ha en helaften på det vi mener er det beste stedet i Gdansk, da legger du kvelden til Sassy. Stedet ligger sjarmerende til på elvebredden og tilbyr alt du trenger for en helaften. Her finner du restaurant, musikklubb, cocktailbar og til og med en takterrasse. Alt fordelt over flere etasjer og restauranten blir ofte gjort om til en del av nattklubben.

Stedet fremstår som high end, kosmopolitisk og avantgarde. Det er med andre ord en litt eklektisk blanding av både gjester og underholdning. Sassy har en rekke aktiviteter fra live musikkshow og burlesk forestillinger til klubbkvelder og ekstravagante kvelder med drag queen-opptredener. Restauranten fokuserer på asiatisk mat og maten er absolutt å anbefale.

Klientellet er gjerne den litt endre garde ( typ 30+) men her finner du det meste av aldre. Klesstilen er gjerne litt over snittet og dress/kjole er ikke uvanlig. Når det er sagt pleier de ikke være altfor strenge på dresscode så man trenger absolutt ikke overpynte seg.

Sassys beliggenhet gir en imponerende utsikt over Gdańsk gamleby, spesielt fra takterrassen, som er dekket og omgitt av glass, dekorert med levende planter og blomster.

Sassy har også et godt utvalg av VIP bord med alt fra 2-20 plasser. Priser ligger fra ca. 1200,- per bord, men da har du også drikke for 1200,- inkludert i prisen.

Åpningstider Sassy restaurant:

Søndag til Torsdag: 17-01

Fredag: 17-04

Lørdag: 14-04

Åpningstider Sassy klubb:

Fredag og lørdag: 10-04

Åpningstider Sassy takterrassen:

Fredag og lørdag: 20-04

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?