Hjem » Hotell i Gdansk sentrum og gamlebyen

Hotell i Gdansk sentrum og gamlebyen

av Anne K
0 kommentar

Vi har allerede laget en god oversikt over hotell i Gdansk, men dette en en guide for deg som ønsker å bo midt i sentrum og gamlebyen, med andre ord, der alt skjer. Når det er sagt er Gdansk sentrum er ganske kompakt, det er med andre ord nesten ikke mulig å bomme på hotell. Mitt favoritt sted å bo er på Canary Island, denne øya (som de fleste ikke engang får med seg at er en øy) ligger i Motlawa elven som renner gjennom byen. Her bor du midt i det nye området av sentrum hvor du (etter min mening) finner de beste restaurantene og barene. Området er pent og det er bare noen minutter å gå over broen og inn i gamlebyen.

Hotell i gamlebyen i Gdansk

Disse hotellene ligger mitt i hoved gågata (Dlugi Targ). Bor du her bor du så sentralt som det er mulig å komme i Gdansk med bare et par meter fra hotellet og ut der alt skjer. Her har du bare noen meter å gå til alt som skjer, fra Motlawa elven til Hard Rock kafe, kirker, Neptun statuen og mye ting.

Radisson Blu Hotel Gdansk

Skal du bo på det beste hotellet i gamlebyen er dette stedet for deg. Radisson Blu Hotel Gdansk er et eksempel på moderne luksus kombinert med historisk sjarm. Hotellet beliggenhet er også uovertruffen. Dette femstjerners hotellet er perfekt plassert på den berømte Długi-gaten. Her kan du opplev førsteklasses luksus i hotellet med sin elegante arkitektur og sofistikerte interiør. Med sin beliggenhet i Gamlebyen er dette det perfekte hotellet for å utforske Gdansk

IBB hotel Gdansk

Jeg synes dette er et veldig koselig hotell med en nesten perfekt plassering. Hotellet ligger ikke i gågaten, men inn en sidegate (vi snakker allikevel bare om 40m å gå bort til hovedgaten). IBB Hotel Gdansk er et sjarmerende og moderne hotell med en unik kombinasjon av komfort og stil. Her finner du 120 velutstyrte rom, inkludert familierom og suiter. Fasilitetene inkluderer gratis Wi-Fi, klimaanlegg, og flatskjerm-TV. Hotellet har også egen restaurant og en liten bar.

Hampton by Hilton Gdansk

På lik linje med IBB ligger også Hampton såvidt bortenfor gågaten, men her er det heller ikke snakk om mange meter å gå før du er midt i smørøyet. . Dette moderne hotellet ligger perfekt plassert i nærheten av byens historiske sentrum, så her har du enkel tilgang til kjente attraksjoner som Neptuns fontene og Mariakirken. Hotellet er relativt stort med 174 rom, og har en moderne stil. Her finner du en avslappet atmosfære, kombinert med Hiltons kjente standard for kvalitet og service.

Hotell i Gdansk sentrum

Noe av deilige med å dra til Gdansk er at nesten uansett hvor du bor, så bor du i sentrum av byen med kort vei til alt. I bunn og grunn strekker sentrum seg bare fra nederst ved Motlawa elven og opp til kjøpesenteret Forum Gdansk. Bor du innenfor dette området er det bare noen minutter å gå, uansett om du skal på shopping eller ser etter ting å gjøre. Personlig liker jeg godt å bo på Wyspa Spichrzow eller Granary Island. Her bor du nederst i gågaten, men i det nye og moderne området av Gdansk sentrum. Her finner du de beste restaurantene i Gdansk, flere gode barer og det kanskje beste utestedet i byen. Alle hotellene nedenfor ligger her og er et perfekt utgangspunkt for en helg i Gdansk.

Puro Hotel Gdansk

Det er ikke uten grunn at Puro er mitt favoritt hotell i Gdansk. Dette hotellet skiller seg ut med en unik og kul stil. Her er det design på alle bauger og kanter. Jeg liker å kalle det et ikke pompøst luksushotell. Hotellet har 211 rom, men her vil jeg anbefale å gå for en av suitene / leilighetene. Masse plass, moderne stil og digre vinduer. I toppetasjen finner du også baren Ink som serverer alt fra vanlige til unike coctails. Utsikten er helt unik og spesielt på sommeren hvor deler av baren også er utendørs.

Radisson Hotel and Suites Gdansk

Book et rom med utsikt over elven og du har det beste hotellrommet i Gdansk på det som også er et av de beste hotellene du finner her. Hotellet ligger helt inntil elvebredden med utsikt over mot gamlebyen. Radisson ligger i det nye området på Canary og på hver side finner du de beste restaurantene i Gdansk. Rett ved ligger også Salt, dette er en mathall med 7-8 forskjellige steder som serverer street food. Hotellet også kjent for både restauranten og baren hvor dyktige bartendere disker opp med diverse signaturretter.

Holiday Inn Gdansk

Holiday Inn Gdansk er et moderne og innbydende hotell som ligger ved den sjarmerende elvepromenaden i Gdansk. Her får du utsikt over Motława-elven og du bor rett ved Gamlebye. Hotellet har 240 rom, utstyrt med alle tenkelige moderne fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi og klimaanlegg. Du kan også nyte et utvalg av kulinariske opplevelser i hotellets restaurant eller bare slappe i baren etter en lang dag med sightseeing. Hotellet ligger også rett ved de beste restaurantene og barene i byen, så her trenger du ikke gå langt for å tilfredsstille verken sult eller tørst.

Radisson Red Gdansk

Radisson Red Gdansk er en relativt ny type hotell fra Radisson kjeden. Hotellet skiller seg ut med sin livlige og kunstneriske atmosfære. Her er det fokus på moderne design og teknologi samt en frisk og ungdommelig sjarm. Hotellet har komfortable og trendy rom, utstyrt med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi. Radisson Red fremhever også en sosial tilnærming til gjestfrihet, med fellesområder designet for samvær og kreativ utveksling. I hotellets restaurant og bar finner du et smakfullt utvalg av mat og drikke, perfekt for sosiale sammenkomster.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?