Hjem » Spahotell Gdansk

Spahotell Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Hvilke er de beste spahotellene i Gdansk?

Kun 1 1/2 time med fly finner du en av mine favorittbyer i Polen, den fantastiske elvebyen Gdansk. Denne over 1000år gamle byen kan tilby det meste av man skulle ønske, det være spahotell, gode restauranter og kulturhistorie. Ønsker man en litt mer livlig tur er det også et godt utvalg av puber og utesteder, casinoer og litt mer tvilsomme herreklubber for de som ønsker sånt. Flyturen til Gdansk er for det meste ganske billig sammenlignet med de fleste andre steder i europa og når også mat, drikke og hotellpriser er lave kan man like godt bruke noen kroner på en skikkelig spa behandling.

Gdansk og nabobyen Sopot er begge kjent for å ha et godt utvalg med spa hotell og vi har laget en liste med de spahotellene vi har likt beste i begge byer (det er bare 30min med taxi mellom Sopot og Gdansk)

1. Radisson Hotel & Suites

Dette er et av de beste hotellene i Gdansk men en fantastisk plassering på elvebredden med alt du skulle trenger av restauranter og kultur i det du går ut av døra. Når du i tillegg legger til at hotellet har det vi mener er den beste spa avdelingen i Gdansk så har du alt du trenger. Spa’et er drevet av det velkjente Prana Spa og kan tilby alt fra enkle behandling til 3/5 dagers programmer for de som virkelig trenger å roe ned og fornye kroppen.

Hotellet kan skilte med et stort bassengområde og kan tilby behandlinger som:

  1. Massasjebehandlinger – inkludert svensk massasje, dypvevsmassasje, og aromaterapi.
  2. Kroppsbehandlinger – inkludert kroppsinnpakninger og skrubb.
  3. Ansiktsbehandlinger – inkludert rensende ansiktsbehandling og fuktighetsgivende ansiktsbehandling.
  4. Manikyr og pedikyr

2. Hilton Gdansk

Dette hotellet ligger også på Motlawa elvebredden og er et av de beste luksushotellene i Gdansk. Hotellet sto ferdig i 2009 og er et moderne luksushotell med alt man kan forvente av tilbud. Dette er også det eneste hotellet i Gdansk med badebasseng på taket. Som seg hør og bør har de også et godt utvalg spabehandlinger som f.eks.:

  • Aromaterapi massasje
  • Avstressende massasjer
  • Scrub and wrap
  • Mesoterapi
  • Kobido

Hotellet kan tilbyr også vann yoga og egne behandlinger for gravide om det frister mer.

3. Hotel Almond Business og Spa

Litt utenfor sentrum av Gdansk finner du dette hotellet. Vi er ikke midt i smørøyet her, men du går inn til sentrum på ca. 10minutter (eller 2minutter med en sparkesykkel) så ingenting å være redd for mtp plasseringen. Hotellet markedsfører seg som et business hotell men med veldig fokus på spa.

Hotellet har som et av få hotell i Gdansk basseng og et eget velvære område og kan tilby sine gjester tørrbadstue, dampbadstue (med aromaer av eteriske olje) i tillegg til et boblebad og fire egne sparom med tilhørende behandlinger.

4. Hotel Grano

Dette hotellet eies av de samme som driver Hotel Almond og er også et hotell med fokus på spa og velvære. Med et 15meteres basseng kan du faktisk ta deg en lite svømmetur mellom behandlingene og spa’et har også 4 egne rom hvor du kan velge mellom massasje, kropps- og ansikts kosmetiske behandlinger. Grano finner du midt i Gdansk med kort til alt du skulle av ønske av puber, restauranter og kultur. Hotellet har også et eget barneområde samt at om du skulle ønske å ta med hund eller katt er det fullt mulig.

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?