Hjem » Hilton Hotel Gdansk

Hilton Hotel Gdansk

av Anne K
0 kommentar

Luksushotellet Hilton Gdansk

Booker du deg inn på på Hilton Gdansk er du garantert en hyggelig opplevelse. Beliggenheten langs elven gir hotellet en spesiell sjarm, og booker du deg et rom med elveutsikt får en du en helt spesielle opplevelse. Hvorfor ikke starte dagen på en avslappende og inspirerende måte med å se på vannet og byen som våknet til liv.

Hotellet ligger noen hundre meter fra gamlebyen, rett ved den berømte karusellen i Gdansk. Det er kort (og enkelt) å gå til alt Gdansk kan tilby og området føles trygt både dag og natt.

Rommene er komfortable og moderne, med alt man trenger for et behagelig opphold. Hotellet har spesielt komfortable senger og fine funksjonelle bade. Å ha et rolig og innbydende rom å komme tilbake til etter en dag ute i byen skal ikke undervurderes.

Hotellet har også noen unike tilbud. High 5 Terrace Bar på hotellets toppetasje er et fint sted å tilbringe både dagen og kvelden. Utsikten over byen herfra er helt unik, og hva er bedre enn noe godt i glass mens man nyter omgivelsene. Atmosfæren er avslappet, med en god blanding av gjester og lokalbefolkning. Det finnes også et basseng i topp etasjen (for gjester), her er det også solsenger (disse blir fort opptatt).

Frokosten på hotellet er god, med et bredt utvalg som dekket det meste av hva man kan ønske seg til frokost. Du vil også finne en et godt utvalg av lokale produkter blant de vanlige internasjonale alternativene.

Service på Hilton Gdansk er oppmerksom og vennlig. Personalet er hjelpsomme med alt fra veibeskrivelser til anbefalinger om hva man kan gjøre i området. Det er alltid godt å føle seg velkommen og ivaretatt når man er på reise.

Før du bestemmer deg, hvorfor ikke se oversikten vår over hotell i Gdansk?

Nettsted: https://hiltongdansk.pl/nb/

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?