Hjem » Fly til Gdansk

Fly til Gdansk

av Anne K
0 kommentar

En av de beste tingene med å reise til Gdansk er den korte flyturen. Fra Oslo bruker du bare litt over en time. Da er det så vidt du rekker å sette deg ned, bestille en øl og spise en liten pakke peanøtter du du får beskjed om å feste sete beltet igjen før landing.

Prisene på flybilletter er også en god grunn til å legge langhelgen til Gdansk. Etter Covid har prisene på fly til populære steder som Riga, Vilnius, Praha og lignende økt kraftig, men Gdansk har fortsatt de samme lave prisene som før.

Fly til Gdansk fra Oslo

Fra Oslo lufthavn tar det ca 1t25 min å fly til Gdansk. Både Norwegian og Wizz Air har direktefly på ruten med avganger flere dager i uken. Priser for en helgetur ligger fra en 1500,- t/r så her er det vesentlig dyrere å fly fra. Fordelen blir jo selvfølgelig at Oslo Lufthavn er enklere å komme seg til fra Oslo enn Torp, og har bedre utvalg av Tax free og restauranter.

Fly til Gdansk fra Torp

Reiser du fra Torp kan du velge mellom de to lavpris selskapene Ryanair Og Wizz air. Prisene er vesentlig lavere enn fra Oslo Lufthavn. Her får du T/R billetter fra 300,- kroner og oppover, så det kan være vel verdt pengene å heller fra herfra. Du kan ta toget fra Oslo S til Torp, og så står det buss her som frakter deg videre bort til flyplassen. Flyplassen er ikke all verdens å skryte av men de har nå et lite taxfree utsalg med de vanlige tingene, og så får man en øl på O’Learys imens man venter på flyet.

Fly til Gdansk fra Bergen

Fra Flesland har du kun et valg, lavpris selskapet Wizz Air. Til gjengjeld er prisene hyggelige og en helgetur kan du få så billig som fra 600,-

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?