Hjem » Gokart i Gdansk

Gokart i Gdansk

av Anne K
0 kommentar
https://pitstop-gdansk.pl/

Guide til gokart i Gdansk

Gdansk kan ikke bare tilby historie og kultur. Har du lyst på litt annen underholdning enn gamle kirker og museum så frykt ikke, Gdansk byr også på en rekke spennende aktiviteter.. En av de mest populære attraksjonene for de som søker fart og spenning er gokarting. Denne guiden gir deg alt du trenger å vite om gokart i Gdansk, fra baner til priser, slik at du kan planlegge den perfekte dagen full av fart og moro. Om Gokart blir for kjedelig, hvor ikke skyte litt på Gdansk shooting range?

Gokartbaner i Gdansk

Gdansk har flere gokartbaner som tilbyr forskjellige opplevelser for alt fra nybegynnere til erfarne sjåfører. Banene varierer i størrelse, design og tilbud, slik at alle kan finne noe som passer deres nivå og interesse.

1. KartCenter Gdansk
KartCenter er en av de mest populære gocartbanene i Gdansk. Her får du tilgang til en innendørsbane som er åpen året rundt. Banen er omkring 400 meter lang og har en utfordrende layout med både rette strekninger og tekniske svinger. Dette stedet passer for alle aldre og ferdighetsnivåer.

 • Kjøretøy: KartCenter tilbyr forskjellige typer gokarter, fra juniorer for de yngste til kraftigere modeller for voksne.
 • Hastighet: De voksne gokartene kan nå hastigheter på opptil 45 km/t.
 • Priser: En typisk 8-minutters økt koster rundt 50 PLN, men priser kan variere basert på dag og tidspunkt.
 • Nettside: KartCenter Website

2. Gocarty Pitstop
Liker du bedre å kjøre gokart utendørs? Da reiser du til Gdansk Gocart & Race Track. Denne banen strekker seg over 600 meter og har en blanding av raske rette strekninger og utfordrende svinger.

 • Kjøretøy: Banen har en flåte av moderne gokarter som passer for forskjellige aldersgrupper og erfaringer.
 • Hastighet: Gokartene her kan nå opp til 60 km/t, avhengig av modell.
 • Priser: Prisene starter fra 60 PLN for en 10-minutters kjøreøkt.
 • Nettside: Gocarty nettside

Hvordan komme seg dit

Både KartCenter og Gdansk Gocart & Race Track er tilgjengelige med offentlig transport og bil. For KartCenter, ta buss eller trikk til nærmeste stopp og gå resten. Gdansk Gocart & Race Track ligger litt utenfor byen, så en taxi eller leiebil kan være mer praktisk for besøkende.

Hva kan du forvente

Når du ankommer, vil du vanligvis bli bedt om å registrere deg og signere en ansvarsfraskrivelse. Deretter vil du få en kort sikkerhetsorientering og instruksjoner om hvordan du bruker gokartene. Utstyr som hjelm og eventuelt kjøredress blir utlevert på stedet.

De fleste baner tilbyr også tidsbestemte økter, slik at du kan konkurrere mot klokken eller dine venner for å sette den beste rundetiden. Dette er en flott måte å legge til litt vennskapelig konkurranse på din gocartopplevelse.

Praktiske Tips

 • Sikkerhet først: Selv om gocarting er en trygg aktivitet, er det viktig å følge alle sikkerhetsinstruksjoner og bære anbefalt beskyttelsesutstyr.
 • Kle deg passende: Bruk komfortable klær og sko som ikke hindrer bevegelse eller kjøring.
 • Book på forhånd: Det er lurt å bestille tid på forhånd, spesielt i helger og ferier når det er mest folksomt.
 • Aldersgrenser og høydekrav: Sjekk på forhånd for eventuelle aldersgrenser eller høydekrav, spesielt hvis du planlegger å besøke med yngre barn.

Vil du ha enda mer underholdning? Se vår artikkel over ting å gjøre i Gdansk

Les også

Legg igjen en Kommentar

Om oss

Vi elsker Gdansk, elsker du oss?

Nye innlegg

Nyhetsbrev

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?